BULLET MODELS

BULLET MODELS

Bullet Models is een servicegericht modellen- en castingbureau,
gespecialiseerd in commercials en reclamefotografie.
Nu denkt u misschien: dat zeggen ze allemaal, maar wij zijn anders. Let maar op.
We zijn voor alles in
Servicegericht betekent bij ons dat alles kan. Niks is te gek. Sterker nog: de uitdagende klussen vinden we het leukst. Als we moeten improviseren, omdat er weinig tijd is. Omdat het project ambitieus is of gewoon ongewoon. Echt? Jep. Echt.
We werken snel
We weten precies wie er in ons bestand staan dus we kunnen snel een goede match maken. Eenmaal aan het werk reageren we snel: we houden de lijnen graag kort en we zijn altijd bereikbaar. Als er iets gebeurt dat we niet hadden voorzien ā€“ elke productie heeft zā€™n onzekerheden ā€“ overleggen we het liefst direct en rechtstreeks.
En je weet precies wat je krijgt
We zijn transparant. Over wat we doen en in welke volgorde, over waarom we dat doen en over hoeveel het kost. Geen verrassingen. Geen verborgen kosten. Geen onverwachte afkoopsommen. Altijd een helder plaatje vooraf.
Heb jij het in je?
We zijn altijd op zoek naar modellen en acteurs voor commercials en reclamefotografie. Voor film en TV, in binnen en buitenland. Wij geloven dat schoonheid in iedereen te vinden is, dat iedereen uniek is op zijn of haar eigen manier. Ben je professioneel, enthousiast en spontaan en wil jij ook een keer een klus doen? Schrijf je dan hier in en kom langs voor een fotoshoot. Als we weten wie je bent, weten we ook in welke klus je het beste tot je recht komt.
Meer weten over onze klanten en de klussen die we doen?
Check onze klantenpagina: Clients.
Over Max Vos de Wael, eigenaar van Bullet Models
Max Vos de Wael is een gepassioneerd casting director en fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is energiek, vrolijk en eerlijk, en houdt van mensen. Hoe iedereen anders is, dat fascineert hem. Wat Max verschrikkelijk goed kan: hij maakt je mooi. Altijd. Daarom is zijn bureau de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bureau met een bestand van 13.000 gemotiveerde modellen en acteurs.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

BULLET MODELS
Tt. Vasumweg 59
1033 SE Amsterdam

+31 (0)624275041
models@bulletmodels.nl

KvK

Nummer
34118491

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

BULLET+MODELS img