Fourteen Model Management

Fourteen Model Management

Fourteen Model Management is een boutique sized personalmanagement gevestigd in Amsterdam dat zich focust op het ontdekken en begeleiden van nieuw aanstormend talent. Dit betekent dat Fourteen model management zich bezig houdt met het ontdekken van nieuw talent en deze persoonlijk begeleidt. Wij hebben een klein aantal modellen, zodat deze persoonlijk naar de top kunnen worden begeleidt. De begeleiders en scouts van Fourteen zijn goed bekend met het toekomstige werkterrein van de modellen. De coaches en scouts hebben dit pad namelijk zelf ook bewandeld. Fourteen kent de hoge eisen die gesteld worden in de modellenwereld als geen ander. Door middel van de jarenlange ervaring van de coaches kunnen wij onze modellen klaarstomen voor het modellenwerk. De modellen krijgen professionele adviezen over houding, voeding, beweging en een gezonde levensstijl.

Fourteen model management werkt samen met gerenommeerde modellenbureaus uit Parijs, Milaan en New york. In samenwerking met deze agents vertegenwoordigen wij onze modellen voor de bekende magazines, cosmetica lijnen en modehuizen en toonaangevende professionals. De scouts en begeleiders van Fourteen model management begeleiden de modellen altijd persoonlijk naar de castings in het buitenland.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De modellen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fourteen Model Management
Damrak 83
1012LN Amsterdam

+31 (0)10 5300015

Deel deze pagina

Fourteen+Model+Management img